Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Örökrózsa üvegbúrában - nagy méretű fehér örök rózsa

17.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Praktikus
Cikkszám: orokrozsa-08
Várható szállítás: 2023. december 14.
Raktárkészlet 1: Rendelhető

Szeresd addig, míg ez a rózsa teljesen el nem hervad! Egy átlagos rózsánál ez nem lenne túl hosszú idő, de a tartósított örökrózsával ez az ígéret hosszú ideig megmaradhat. Fontos különbség a művirág és a tartósított rózsa között, hogy utóbbi valódi rózsa, amelyet egy különleges eljárással tartósítanak, így minőségét hosszú ideig minőségromlás nélkül megőrzi, de a teljes hervadáshoz nagyon sok idő kell.

A virágot tilos locsolni, vízbe tenni, vizes ronggyal áttörölni, egyáltalán nem érheti nedvesség!
Hogy hosszú ideig gyönyörködhessünk benne, normál szobahőmérsékleten kell tartani (20-25C)

Örökrózsa üvegbúrában - nagy méretű fehér örök rózsa tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. 

Leírás

Ajándékozz felejthetetlen élményt: egy gyönyörű fehér örökrózsa, amely örökké tart

Az élete során az ember sokféle ajándékon kap és add is. Vannak, amelyeket pillanatok alatt elfelejt, és vannak, amelyek szívébe zár. Az örökrózsa, ez a különleges növény, minden bizonnyal az utóbbi kategóriába tartozik. Nem véletlenül válik egyre népszerűbbé ez az ajándék, hiszen a fehér örök rózsa üvegbúrában megtestesíti a szépség, az elegancia és a szeretet érzését.

A fehér örökrózsa egy valódi, természetes rózsa, amelyet speciális eljárással tartósítanak, így évekig megőrzi frissességét és szépségét. A rózsát egy üvegbúra védi a külső környezeti hatásoktól és ez lehetővé teszi a rózsa szépségének kiemelését is.

Egy ilyen ajándék tökéletes választás lehet bármilyen alkalomra - legyen szó születésnapról, évfordulóról, anyák napjáról vagy akár karácsonyról. A fehér színnek különleges jelentése van, hiszen a tisztaságot, az ártatlanságot és a kezdetet szimbolizálja. Így a fehér örök rózsa kifejezi azt a mély szeretetet, amely az ajándékozó és az ajándékozott között fennáll.

Az örökrózsa üvegbúrában nem csupán a szépségétől lesz elragadtatva a megajándékozott, hanem a gesztus mögött álló figyelmesség és gondoskodás miatt is. Ez az ajándék ugyanis nem igényel különösebb törődést, így biztosan nem okoz gondot a virág ápolása. Emellett a rózsát bármilyen enteriőrbe könnyedén beillesztheti, hiszen a fehér szín és az üvegbúra minimalista kialakítása passzol szinte minden stílushoz.

Összefoglalva, amennyiben olyan ajándékot keresel, mely hosszú távú emléket hagy és mélységes érzelmeket közvetít, ne habozz választani a nagy méretű fehér örökrózsát üvegbúrában. Az örökrózsa garantáltan lenyűgöző hatást gyakorol majd a megajándékozottra, és hosszú évekre emlékeztetni fogja őt arra a különleges pillanatra, amikor az ajándékot átadod.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.