Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Örökrózsa üvegbúrában - Mályva

13.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Praktikus
Cikkszám: orokrozsa-126
Várható szállítás: 2024. május 24.
Raktárkészlet 1: Rendelhető

Örökrózsa üvegbúrában - Mályva

Egy igazi rózsa, amely örökké gyönyörködtet. Az Örökrózsa üvegbúrában egy különleges ajándék, amely örökké megőrzi a pillanatot. A tartósított rózsa valódi rózsa, amelyet egy speciális eljárással tartósítanak, így soha nem hervad el.

Ez a gyönyörű, mályvaszínű rózsa egy átlátszó üvegbúrában van elhelyezve, amely megvédi a külső hatásoktól.

Az Örökrózsa üvegbúrában tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy Valentin napról.

Keresd az Örökrózsa üvegbúrában terméket a webáruházunkban!

Leírás

Örök ajándék szívhez szólóan: Mályva színű Örökrózsa üvegbúrában

Születésnap, névnap, évforduló, vagy csak egy meglepetés a szeretteinknek - mindegyik alkalomra tökéletes ajándékot keresünk, amely a szívünkhöz szól.

Az örök ajándékok mindig nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen megtestesítik az örökkévalóság érzését és a múlandó idő elleni küzdelmet. Az Örökrózsa üvegbúrában éppen ezt az érzést kelti, mályva színével pedig különlegességet és eleganciát sugároz.

Az Örökrózsa, mint örök ajándék, hosszú ideig megőrizhető, és emlékeztet bennünket arra a személyre, akitől azt kaptuk. Az üvegbúra alatt elhelyezett rózsa nemcsak gyönyörű dekorációs elem, hanem a gondoskodás és szeretet szimbóluma is. Az Örökrózsa üvegbúrában való megőrzése hosszabb élettartamot biztosít a virágnak, és megóvja azt a külső hatásoktól.

A mályva színű Örökrózsa az elegancia és a finomság szimbóluma, amely minden otthonba illik. A virágzás után különleges eljárással kezelik, így hosszú időn keresztül megtartja szépségét és frissességét. Az üvegbúra alatt való elhelyezés lehetővé teszi, hogy a rózsa évekig megtarthassa élénk színét és báját.

A gondozás mentes Örökrózsa üvegbúrában tökéletes ajándék mindazoknak, akik szeretnének egy kis színt vinni az otthonukba, de nincs idejük vagy lehetőségük a virágok gondozására. Nem igényel öntözést, metszést, tápoldatozást vagy egyéb ápolást, így a Tilos locsolni felirat figyelmeztet bennünket arra, hogy csak élvezni kell a rózsa szépségét.

Az Örökrózsa üvegbúrában egyedi ajándék, amely örömmel tölti el a megajándékozott személyt. A mályva színű rózsa különleges és figyelemfelkeltő, amely minden alkalomra tökéletes választás. Ezzel az örök ajándékkal nemcsak a szeretetünket és odafigyelésünket fejezhetjük ki, hanem a maradandó emlékeket is megőrizhetjük.

Összefoglalva, az Örökrózsa üvegbúrában egy örök ajándék, amely szívhez szólóan fejezi ki szeretetünket és gondoskodásunkat. A mályva színű virág különleges és elegáns, a gondozás mentes jellege pedig praktikus választás. Ne feledjük tehát, hogy Tilos locsolni ezt a gyönyörű rózsát - csak állítsuk ki otthonunk legszebb helyére, és hagyjuk, hogy évekig szívünkben éljen!
 

Az Örökózsa üvegbúrában termék tulajdonságai:

  • Valódi rózsa
  • Tartósított virág
  • Átlátszó üvegbúra
  • Üvegbúra mérete: 22,5cm magas, 14,5 cm átmérőjű
  • A virágfej átmérője: 4,5 - 6cm
  • Többféle színben kapható: piros, barack, fekete vagy vörös

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.