Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Örökózsa üvegbúrában - Türkiz

13.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Praktikus
Cikkszám: orokrozsa-115
Várható szállítás: 2024. május 24.
Raktárkészlet 1: Rendelhető

Az Örökózsa üvegbúrában egy varázslatos ajándék, amely bármilyen alkalomra tökéletes meglepetést lehet szeretteinek. Ez a termék egy valódi rózsát tartalmaz, amelyet egy speciális eljárással tartósítanak, így soha nem hervad el.

A virágot nem szabad vízzel locsolni, vízbe tenni vagy vizes ronggyal áttörölni, mivel a nedvesség károsíthatja. Ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhesd szépségét, egyszerűen tartsd normál szobahőmérsékleten (20-25°C).

Leírás

Örökózsa üvegbúrában - Türkiz

Ajándékozz egy darabot az örökkévalóságból: Örökózsa üvegbúrában - Türkiz színben

Egy igazán különleges és maradandó gesztus, amely önmagában hordozza az időtlenséget és a reményt. Az Örökózsa üvegbúrában pont ilyen ajándék. A szerelem, a tisztelet és a hűség jelképe mindenkor és mindenki számára.

Az Örökózsa nem csupán egy egyszerű virág, hanem a szépség és az örök szeretet megtestesítője. A türkiz szín pedig a harmónia, a bölcsesség és a végtelen nyugalom színe. Egy türkiz Örökózsa üvegbúrában tehát nem csupán egy gyönyörű dísztárgy, de egyben egy mély üzenettel bíró ajándék is, mellyel kifejezhetjük tiszteletünket, szeretetünket és hűségünket.

Ez az ajándék nem csak az esztétikai értékekkel bír, hanem a tartósság szimbóluma is. Az Örökózsa üvegbúrában évtizedekig megőrzi frissességét és szépségét, csakúgy, mint az érzelmek, amelyeket képvisel. Így lesz egy ajándék igazán maradandó és értékes.

Az ilyen ajándék az örökkévalóságba nyúló kapcsolatok szimbóluma: a párkapcsolatoké, a családi kötelékeké, a barátságoké. Egy türkiz Örökózsa üvegbúrában tehát nem csupán egy tárgyat adunk, hanem egy érzést, egy élményt és egy örök emléket is.

Gondoljunk bele: milyen csodálatos érzés lehet egy ilyen ajándékot adni vagy kapni! Egy örök virágot, amely sosem hervad el, amely mindig ott van emlékeztetve minket azokra az érzésekre, amelyeket képvisel. Mennyire különleges lehet egy ilyen gesztus! Egy ilyen ajándék, mint az Örökózsa üvegbúrában - Türkiz színben, valóban egy darabot ad az örökkévalóságból.

Az Örökózsa üvegbúrában termék jellemzői:

  • Valódi rózsa
  • Tartósított virág
  • Átlátszó üvegbúra
  • Virágfej átmérője: 4,5 - 6 cm
  • Többféle színben kapható: piros, barack, fekete vagy vörös

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, rendeld meg még ma ezt az egyedülálló Örökózsát!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.