Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mesterséges örökrózsa fej búrában led világítással

4.190 Ft
Nem értékelt
Gyártó: Praktikus_2
Cikkszám: orokrozsa-04
Raktárkészlet 1: Nincs készleten


Ez a termék egy mesterséges rózsa, amelyet ledvilágítás tesz még látványosabbá. A örökrózsa egy átlátszó üvegbúra alatt helyezkedik el, amely megvédi a külső hatásoktól és kiemeli a szépségét. A Mesterséges örökrózsa termék tökéletes választás lehet Valentin-napra, évfordulóra, anyák napjára vagy akár karácsonyra is.

Leírás

Örökrózsa fej búrában: Különleges ajándék, amely örök emlék marad
 

Mikor egy igazán különleges és maradandó ajándékot keresünk szeretteinknek, gyakran nehéz megtalálni azt az egyedi tárgyat, amely nem csak szépségével, de tartósságával is lenyűgözi a megajándékozottat. 

Az örökrózsák már önmagukban is elkápráztatóak. A különleges eljárásnak köszönhetően hosszú ideig megőrzik élénk színeiket és formájukat. Azonban a mesterséges örökrózsa fej búrában led világítással tovább emelkedik a léc, hiszen nem csak a rózsa szépségét, hanem a világítás által keltett hangulatot is örökre megőrizhetjük.

A led világításnak köszönhetően az örökrózsafej még színesebbé és vonzóbbá válik, ráadásul a búra alatt hosszú ideig megőrzi épségét. Egy ilyen ajándék tökéletes választás lehet a párunk, családtagjaink vagy barátaink számára, akik nemcsak egy szép tárgyat kapnak, hanem egy örök emléket is, amely mindig eszükbe juttatja a velünk töltött boldog pillanatokat.

A mesterséges örökrózsa fej búrában led világítással igazi különlegesség, amely nem csak romantikus gesztusokra alkalmas. Gondoljunk csak arra, hogy mennyire megható lenne egy ilyen ajándékot kapni ballagásra, diplomaosztóra, vagy akár esküvőre. Az ilyen jellegű meglepetések hosszú távon is emlékezetesek maradnak, és sokszor felidézik az ajándékozó szeretetét és gondoskodását.

A mesterséges örökrózsa fej  ötvözi a természetes szépséget a modern technika adta lehetőségekkel. Ez az ajándék nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem a szívhez is szól, hiszen egy örökkévaló emléket hagy az ajándékozott számára. Ne habozzunk tehát, válasszunk egy ilyen különleges meglepetést, és tegyük örökre felejthetetlenné az ajándékozás pillanatát!

A örökrózsa fej termék tulajdonságai:

  • Mesterséges rózsa

  • Ledvilágítás

  • Átlátszó üvegbúra

  • Mérete: kb 15 cm magas, talp átmérője 9,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.