Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerek Doboz - Babaköszöntő- Rózsaszín

8.550 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: AWG
Cikkszám: baba_rozsabox
Várható szállítás: 2023. december 14.
Raktárkészlet 1: Rendelhető
Ezek a gyönyörű virágok az idő múlásával sem veszítik el frissességüket, így ragyogó szépségüket és varázsukat hosszú távon megőrzik. E különleges ajándékkal mindig újra és újra átélhetővé válik az eredeti pillanat varázsa. A szappanvirágok egy elegáns ajándékdobozban nem csupán látványossak, hanem egy olyan ajándékot rejtenek, amely érzelmemmel telített emlékekkel tölti meg az ajándékot kapó személyt.

Leírás

Kerek Doboz - Babaköszöntő- Rózsaszín

Egyedi Ajándék a Kicsi Érkezésére: Babaköszöntő Rózsabox Kerek Dobozban

A világ minden ajándékait felhalmozhatnánk, mégsem találnánk olyat, mely méltó lenne arra a csodára, amit egy új élet érkezése jelent. Az ajándékozás nem csak a szeretet kifejezése, hanem az ünnepélyesség, az emlékezetesség és az egyediség megteremtésének eszköze is. 

Egyedi ajándék a kicsi érkezésére: Babaköszöntő Rózsabox kerek dobozban.

Ez az ajándék nem csak egy egyszerű rózsabox. Ez a babaköszöntő egy szeretetteljes üzenet, melyet a szülők, nagyszülők, barátok vagy rokonok küldenek az újszülötteknek. Egy doboz, melyben örömüzenetek laknak, selymes rózsaszirmokon.

A rózsa, mely erős, mégis gyönyörű és törékeny, éppen úgy, mint egy újszülött élete. A színválasztás sem véletlenül, hiszen a rózsaszín a szeretet, a gyengédség és az öröm színe. Ezzel a babaköszöntővel tehát nem csak egy ajándékot adunk, hanem egy egész életfilozófiát is: "Légy erős, mint a rózsa szára, légy gyönyörű, mint a rózsa szirmai és légy boldog, mint a rózsaszín!"

A doboz pedig az örökös körforgást jelképezi kerek, minden új élet részt vesz. A kerek formák lágyak és harmonikusak, éppen mint egy csecsemő arcocskája. A dobozban rejlő rózsák pedig mindig emlékeztetnek majd arra a pillanatra, amikor először tartották karjukban a kicsit.

Ez a babaköszöntő rózsabox több mint egy ajándék. Szeretettel készült és szeretettel adható. Egyedülálló és személyes. A legtökéletesebb köszöntő a világra kíváncsi új élet számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.