Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerek Doboz - Babaköszöntő- Kék

8.550 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: AWG
Cikkszám: rozsa_baba
Várható szállítás: 2023. december 14.
Raktárkészlet 1: Rendelhető

A Kerek Doboz dobozos rozsabox a természet és a stílus elegáns ötvözetet hozza el számodra. Ez a kék árnyalatú rozsabox nem csupán egy doboz, hanem egy emlék is, mely örökre megőrzi a pillanatot, most elmerültél a természet csodálatos világában.

Leírás

Rozsabox - Az ajándék, ami örökké él: Különleges babaköszöntő ajándék

Az élet legszebb pillanatai azok, melyeket gyermekünk születésével élünk át. Az új élet csodája, a kisbaba érkezése olyan ajándék, mely örökre szívünkbe zárul. Szeretnénk ezt az örömöt megosztani szeretteinkkel, barátainkkal.

A Rozsabox ajándék nem csupán egy szép meglepetés. Sokkal több annál. Egy olyan gondosan összeválogatott ajándék, mely minden részletében hordozza a szeretetet és odafigyelést, amit gyermekünk születésekor érzünk. A különleges kék színű, kerek dobozban található rózsaszirmok örökké tartó emlékként szolgálnak majd a nagy eseményről.

A Rozsabox babaköszöntő ajándékot a kisbaba érkezésének örömére tervezték. A dobozban lévő rózsák nem csak a szeretet és tisztelet jelképei, hanem az örök élet jelképei is. A Rozsabox rózsái soha nem hervadnak el, így örök emléket állítanak a csodás pillanatnak, melyben a baba életünk részévé vált.

A gyönyörű dobozban lévő rózsák sokáig megőrzik frissességüket, így a baba is élvezheti őket, ahogy növekszik és felfedezi a világot.

Ne felejtsük el, hogy az ajándékot nem csak a tárgyakban rejlik, hanem azokban az érzésekben is, amelyeket átadunk vele. A Rozsabox babaköszöntő ajándékával nem csak egy gyönyörű tárgyat adunk át, hanem az örömöt, a szeretetet és a boldogságot is, amit gyermekünk érkezése nekünk.

Az ajándék, ami örökké él: A Rozsabox babaköszöntő. Mert minden gyermek élete egy csodás ajándék, amit méltó módon kell megünnepelni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.