Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémrózsa piros 22x7cm

2.680 Ft
Nem értékelt
Gyártó: dekor
Cikkszám: femrozsa
Raktárkészlet 1: Rendelhető

A piros fémrózsa egy gyönyörű és tartós ajándék, amely tökéletes minden alkalomra. A rózsa 22 cm magas és 7 cm széles, és tartós fémből készült. A rózsa tökéletes ajándék Valentin-napra, évfordulóra vagy bármilyen más alkalomra, amikor kifejezni szeretnéd a szeretetedet. A rózsa egyedi és különleges ajándék, amely biztosan örömet szerez a megajándékozottnak.

Leírás

A fémrózsa nem csupán egy tárgy, egy emlékezetes ajándék, melyben az örök szerelem és a tartós elköteleződés gondolata rejlik.

A piros szín pedig a szeretetet és a szenvedélyt jelképezi. Így a 22x7cm-es fémrózsa tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnének valami különlegeset adni a szeretteiknek.

Amikor a ajándékra kerül, sokan szó virágcsokorra gondolnak. Azonban a virágok szépsége, sajnos, múlandó. De mi lenne, ha létezne egy olyan virág, ami nem hervad el? Egy ajándék, ami örökké tart? Nos, van ilyen: a fémrózsa.

A fémrózsa elkészítése igényes kézműves munka eredménye. A természetes rózsát alaposan megmunkálják, hogy azután vörös festékkel bevonják. A fémrózsa így hihetetlenül élethű lesz, és hosszú éveken keresztül gyönyörködtetheti tulajdonosát.

Gondoljunk csak bele: a fémrózsa olyan ajándék, mely nem pusztul el, mint a hagyományos virágok, hanem örökre velünk marad. Ez a különleges gesztus azt üzeni szeretteinknek: "A szeretetünk és tiszteletünk irántad örök, mint ez a rózsa."

Ezért a fémrózsát ajánljuk minden olyan alkalomra, amikor valami igazán maradandót adni. Születésnapra, évfordulóra, Valentin-napra vagy csak úgy, hétköznapi meglepetésként. A fémrózsa nem csupán ajándék - hanem egy érzelem, ami örökké tart.

Akkor ha szeretnél valami igazán különlegeset adni, aminek nem csak az értéke, de az üzenete is örök, válaszd a fémrózsát. Mert a legszebb ajándék az, ami örökké tart.

Termékjellemzők:

  • Anyag: fém
  • Méret: 22 cm magas, 7 cm széles
  • Szín: piros
  • Tartósság: tartós fémből készült
  • Alkalmazás: tökéletes ajándék Valentin-napra, évfordulóra vagy bármilyen más alkalomra

Termékelőnyök:

  • Gyönyörű és tartós
  • Egyedi és különleges ajándék
  • Biztosan örömet szerez a megajándékozottnak
  • Tökéletes ajándék Valentin-napra, évfordulóra vagy bármilyen más alkalomra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.